alt jeg har bablet om

Jeg har drevet å bablet om at jeg har kjøpt meg støvletter og at pappa ikke godkjente de jeg ville ha, og blablabla. Nå har jeg fått fingeren ut og fått tatt bilde av de. De er hærlige å ha på, da de er foret på innsiden. For å få de til å holde formen enda lenger har jeg kjøpt slike plastholdere som de bruker på skobutikker. Dere vet, de flate som man ruller sammen og som holder støvlettene oppe? Jeg har de heller ikke slengt i skapet, men fint lagt på plass i esken. Jeg skal ha dette paret lenge, og ikke bare en halv sesong.

1002137


Også har jeg kjøpt meg støvler. Enkelte hevder faktisk at vi har over 200 regndager i Ålesund pr. år. Etter et kjapt søk fant jeg ingen konkrete svar, men jeg tviler ikke. Og nå slipper jeg å traske rundt med klissvåte ben over halve året. Nå har jeg støvler som er gode å gå i og som ser kule nok ut og- jeg er fornøyd. Til en pris av 200 kr. Det er en krone per regndag det!

1002139


Også enda en liten ting jeg har bablet om da. Min flotte almanakk, spesiallaget til meg fra Sverige. Jeg er betatt. Gleder meg til å ta den med meg på skolen i morgen. Wee.

1002144

1002141Nå må jeg forte meg med engelskfremføringen min om finanskrisa som så vidt er startet på. Loddtrekning bestemmer hvem som skal fremføre først så jeg bør få ræva i gir.

5 kommentarer

fredrikke dorothea bolette

11.jan.2009 kl.23:33

så koselig.jeg vil også ha sånn almanakk.hvor får man tak i det?/fredrikke

fredrikke dorothea bolette

11.jan.2009 kl.23:38

takk for det :Dhihi./fredrikke

Vilde

12.jan.2009 kl.08:51

Det reiner så utrolig mye her! Jeg og må kjøpe meg støvler.. De du kjøpte var fin da:)SV: Nei, tror jeg snakket litt med han på lørdag men.. Bare tok et random bilde jeg, hehe;P

Kjersti :)

14.jan.2009 kl.21:05

ja, det lurte jeg også på ! hvor lager/bestiller man det?

Kamilla E

15.jan.2009 kl.08:26

Man kan bestille en slik almanakk på www.personligalmanacka.se

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

17, Ålesund

Sytten år gammel jente som bare prøver å leve livet og oppleve mest mulig. Dette skoleåret har jeg valgt å flytte fra masse herlige mennesker og leve livet den amerikanske vegen.

Kategorier

Arkiv

hits