ironisk og tragikomisk

Fordi jeg trodde jeg var flink på design klarte jeg å lage en internal error på bloggen min, slik at den var ute av drift i 4 dager. Prøv å slå den du. Og det ironiske er at det skjedde akkurat når jeg skulle prioritere og oppdatere bloggen min skikkelig. ANYHOW, helga blir bra. Familien er ute av huset, og det er jeg også straks. Jeg er mørkeredd til tusen, så jeg skal overnatte med Kristoffer når familien min er på fotballcup. Jeg gleder meg kjempemye. Nå er det foresten bare 30 dager til jeg skal til Alanya med Kristoffer. Noen andre som skal i tidsrommet 5-19 juli? Bortsett fra hele befolkningen på øya jeg bor på da...

Det er litt tragikomisk. Vi setter oss på flyet på den lokale, pittelille flyplassen som ligger på en liten øy utenfor Ålesund. Står i kø i timesvis, når vi hører på småunger som skriker og foreldre som er sikker på at de har glemt noe hjemme. Når vi endelig kommer oss vekk fra køen, sitter vi på fly i 4 timer med samme menneskene. Fremme på hotellet pakker vi ut, drar på stranda, og jaggu, der er jo Pettersen fra tre hus bort i gata. Vi finner oss noen passe fine solsenger, passe langt i fra havet, før vi oppdager at vi har lagt oss ned ved siden av kollegaen til pappa, som bor på andre siden av øya, gamle barndomsvenner, gamle klassevenner og hele nabolaget. Men for all del, jeg elsker Alanya.

1004863

Foto: Privat

Det er sol og Jack Johnson synger fint og rolig i ørene mine. Idyll

Én kommentar

Huong

05.jun.2009 kl.17:44

Jack Johnson :DJa, det er sykt hvordan tiden flyr! Så bra at du og kjæresten din har holdt sammen så lenge da! :D

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

17, Ålesund

Sytten år gammel jente som bare prøver å leve livet og oppleve mest mulig. Dette skoleåret har jeg valgt å flytte fra masse herlige mennesker og leve livet den amerikanske vegen.

Kategorier

Arkiv

hits