jubileum joo

Vær forberedt på litt kliss- I dag er det nemmelig en stor dag. I dag er det nøyaktig 23 måneder siden jeg ble verdens heldigste jente. Jeg vant ikke en million i lotto og jeg fikk heller ikke tre hester, et hus i Karibien og en egen yatch, jeg fikk verdens beste kjæreste. Jeg fikk min Kristoffer. Jeg har aldri vært så hodestups forelsket i noen som jeg er i Kristoffer. Om en måned sitter vi på en finfin resturant i Alanya og feirer to år. Det virker nesten helt utrolig. Tiden har gått så sinnsykt fort. Jeg gleder meg til å bli gammel med deg, mister. 

 

 

1004985

Foto: Privat

 

 

Og btw. jeg kom ikke opp i muntlig eksamen i dag, så nå har jeg en skoledag igjen før sommerferie. Vi feiret med vaniljeboller, kanelboller og eplejuice. Vi hadde ikke norskeflagg, så vi brukte en kortstokk. Ragnhild er mer glad enn hva det ser ut som. Let's celebrate! 

 

 

1005011

Foto: Privat

Én kommentar

Camilla

10.jun.2009 kl.18:38

Så søtt ^^, Gratulere !:D

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

17, Ålesund

Sytten år gammel jente som bare prøver å leve livet og oppleve mest mulig. Dette skoleåret har jeg valgt å flytte fra masse herlige mennesker og leve livet den amerikanske vegen.

Kategorier

Arkiv

hits