hektisk

Dagene er veldig hektisk fortiden. På mandag dro vi til en salong og fikk fikset sminke hos en makeup-artist fra Mary Kay. Jeg kjøpte en facial cleaner, fuktighetskrem, highlightening pen, concealer, mineral foundation & en børste til mineral foundationen. Til 83 dollar, eller 460 kr. Ikke verst. Hun hadde ikke inne highlightening pennen, så jeg går rundt og venter på den i posten. I går var jeg hos frisøren og fikk stripet håret mitt og vokset øyenbrynene. Jeg er offisielt skikkelig blond igjen og jeg kommer aldri til å gå tilbake til piningen det er å nappe de.. Gosh. 

I dag har jeg masse lekser jeg skal gjøre for å komme frempå, i morgen har jeg nemmelig ikke tid til å gjøre lekser, fordi jeg skal prøve å trene litt pluss jeg har en date med channel 10 - Greys Anathomy. Enda av de gode gamle kommer til å få sparken.. Gled dere til denne sesongen kommer til Norge sier jeg bare. 

I biologi i dag var vi foresten ved en dam nært der jeg bor. Vi samlet frosker, rompetroll, steiner og smådyr fra vannet. Vi skal lage et glass med dyr og planter i som skal leve uten oksygen fra utsiden. Jeg er hvertfall gjørmete og våt enda.. 

Jeg merker virkelig at det er hektisk fortiden, fordi jeg har ikke snakka med kjæresten min på fem dager. FEM DAGER. Og familien min har gitt opp å sende mail, og begynt å sende meg melding istedenfor.. He he. 

Og ja. Verdens beste klasse, 2st3-4 på Fagerlia, er i Italia og lever livet nå, jeg har matte og american government... Nei, jeg er ikke sjalu. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

17, Ålesund

Sytten år gammel jente som bare prøver å leve livet og oppleve mest mulig. Dette skoleåret har jeg valgt å flytte fra masse herlige mennesker og leve livet den amerikanske vegen.

Kategorier

Arkiv

hits