long time, no see

pa310492

pa310502

1007656


Har ikke tatt så mange bilder i det siste siden jeg har sett etter kameraet mitt de to siste ukene uten hell. I dag fant jeg det endelig etter å ha snudd opp ned på hele Little River, minst. Anyway. Jeg skal bli flinkere å ta bilder, for jeg husker ingenting om hva som har skjedd. Det har vært Halloween, som var utrolig gøy, og vi har hatt masse skole. Det er egentlig det jeg husker. Og ja, jeg kjørte combine og kuttet mais. Gøy, gøy, gøy.

I dag er jeg veldig sår i rumpa, for livet på gården er ganske hardt. I går flytta vi kyrne 2 mil. Jeg ridde Lady 7 miles og måtte gå og prøve å få PeeWee til å gå 3.2 kilometer. Jeg kan se det på den lyse siden og si at jeg hadde mer gangsperre for to uker siden når jeg rei 6 miles. Og mellom jul og nyttår engang kommer dyrelegen og skal sjekke om kyrne er gravide. Det høres helt forferdelig ut, men jeg kan nesten ikke vente til å stappe hånda inn og kjenne på den ufødte kalven.

Got to go. Frustrerte Fruer er på tven.

3 kommentarer

Benedicte(K)

12.nov.2009 kl.13:03

der Kamilla! Der har du prikken over I'en!! Der e du en lignede Mcleod. Gratulerer. Du hva råsexy. Cowgirl(K)

Kamilla

12.nov.2009 kl.15:10

Benedicte(K): Det va halloween da.. menne, ja e så ganske bra ut! :D

Benedicte(K)

16.nov.2009 kl.11:28

halloween du tssh. men vi må ta en skype talk. e har noe e må syte over.

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

17, Ålesund

Sytten år gammel jente som bare prøver å leve livet og oppleve mest mulig. Dette skoleåret har jeg valgt å flytte fra masse herlige mennesker og leve livet den amerikanske vegen.

Kategorier

Arkiv

hits