the last moment before the pain

xkbbhcc0fma86zp68vzfmxa4o1400large


Det regner. Det regner i Kansas. Jeg elsker regn og har bedt om regn lenge nå. Mest fordi en hund ble påkjørt på highway'en en mile herifra og det var en stor dam med hundeblod der oppe. Anyway, det regner og jeg liker det. Det er andre gangen det regner siden jeg kom hit eller noe. Regndagen brukte Emma og jeg på å shoppe, spise alt for mye kinamat og møte rare collegefolk hun kjenner. Nå skal jeg straks gå å legge meg og virkelig slappe av, for i morgen er nemmelig første dag med basketballtrening, og jeg kommer til å dø. De to første ukene er nemmelig bare løping. Flott for meg som ikke har trent siden mai. Jeg kaller det, the last moment before the pain..

Én kommentar

Benedicte(K)

16.nov.2009 kl.11:25

Ååh. SOrry Kamilla, men bare tanken på deg spille baksetball så begynne e å le for meg selv. Forresten så syns e det e ganske koslig å lese bloggen din når vi har time=)

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

17, Ålesund

Sytten år gammel jente som bare prøver å leve livet og oppleve mest mulig. Dette skoleåret har jeg valgt å flytte fra masse herlige mennesker og leve livet den amerikanske vegen.

Kategorier

Arkiv

hits