19.nov.2009

Jeg hadde en opplevelse for livet i dag. Seniorene dro på en field trip til et stort fengsel en tjue minutter unna her, og jeg sier det bare: helt utrolig spennende! Vi snakka med en morder og vi var inne i en av cellene. Jeg skal fortelle mer senere, for kroppen min er ganske slapp nå, etter den tredje basketballtreninga. Når jeg kommer hjem og begynner å spise middag begynner jeg å skjelve skikkelig mye og nå, fire timer etter jeg kom hjem, skjelver jeg fortsatt. Anyway, mamma, pappa og min kjære har all grunn til å være stolt over meg, for jeg har nemmelig begynt å drikke et glass melk når jeg kommer hjem fra trening. Det er veldig stort for meg, som ikke har vært en melkedrikker siden engang på barneskolen.

1007747

Nå har Hazel og jeg nettopp vært oppe hos family nummer to og hengt opp syv rosa ballonger utenfor kjøkkenvinduet, for Bailey som fyller syv år i morgen, og vi har sneket litt rundt huset og lagt igjen en pakke til Kendall som har bursdag i dag. Nå skal jeg legge meg, for i morgen er det nemmelig fullt kjør igjen med skole, trening, holde program om Norge for andre gang før jeg endelig får lagt hodet ned på puta. Det er lange dager fortida ja. Det blir bedre når vi begynner med kamper da, for da er det "bare" trening mandag, onsdag, torsdag og lørdag også kamper på tirsdager og fredager. Dette ble et utrolig rotete innlegg, men god natt!

Også en siste ting, Lene, verdens beste barndomsvenn har bursdag i dag! Jippi!

2 kommentarer

Natalie

19.nov.2009 kl.15:54

Shit, hørtes utrolig spennende ut !:))

Lene Christin

01.des.2009 kl.10:50

Tusen takk for at du nevnte meeeg :D Har ikke vært her på evigheter, og når man er syk varmer det å se at gode venner husker :) <3

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

17, Ålesund

Sytten år gammel jente som bare prøver å leve livet og oppleve mest mulig. Dette skoleåret har jeg valgt å flytte fra masse herlige mennesker og leve livet den amerikanske vegen.

Kategorier

Arkiv

hits