20.nov.2009

Lang dag! Vi bakte cupcakes i spansklassen og for å gjøre det litt spansk, så oversatte vi oppskriften til spansk. Vi brukte hvit muffinmix også tilsatte vi farge. Vi hadde svarte, grønne og neon-rosa cupcakes. Veldig mektige og veldig kvalmendes, men også veldig gøy!

pimp myspace


I usa har de et system som innebærer at de har mange food banks rundt omkring. Hvert år rundt thanksgiving tar elevene med seg masse mat på skolen og dekker dørene til lærerene også gir de maten til food banken. Det er for det meste mat som stuffing, potetstappe, nudler, bønner, frokostblanding, sauser og slike ting som enten er tørt og i en boks eller på boks. Vi klarte å ha med oss nok mat til å dekke alle lærerene sine dører, så i morgen er det ingen undervisning og vi skal bare se filmer i auditoriumet. Vi skal se The proposal, 17 again, G.I Joe og Transformers 2. Gonna be lots of fun!

1007767
Her flytter Chris og to av guttene en stor tønne med hermetisk mat som skal gis vekk til familier som ikke har penger selv til thanksgivingmiddag.

Etter skolen hadde jeg enda en basketballtrening fra der nede, ja, og etter det måtte jeg ta en kjapp dusj før det bar rett til det katolske kirka i byen. (Det bor ikke mer enn 500 personer her, men de har tre kirker!! ) Jeg holdt foredrag om Norge, for andre gang, hørtes ut som jeg var på nippet til å gråte, for andre gang og spise en nydelig middag. Jeg har det med at når jeg holder foredrag og snakker forann mange folk begynner stemmen min å skjelve, og det hjelper ikke akkurat på at blodsukkeret mitt leker med meg fortiden og at jeg etter trening skjelver i hele kroppen og ser ut som en 90 år gammel enke med Parkinson..

pb190530

Nå er det natta. Jeg må jo sove lenge så jeg er opplagt til 8 timer chill og film i morgen på skolen.

2 kommentarer

Reasons To Be

20.nov.2009 kl.13:36

hihiihhihihihihh

http://www.facebook.com/#/pages/Reasonstobebloggno/177896067034?ref=ts

:D:D(A)

hvordan får du til sånn hoppebilde btw?:o

Kamilla

21.nov.2009 kl.18:58

Reasons To Be: gå inn på http://gickr.com/ :) it is easy!

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

17, Ålesund

Sytten år gammel jente som bare prøver å leve livet og oppleve mest mulig. Dette skoleåret har jeg valgt å flytte fra masse herlige mennesker og leve livet den amerikanske vegen.

Kategorier

Arkiv

hits