21.nov.2009

Det er lørdag. Det er ikke basketballtrening. Det er tid for svensk nykvernet kaffe og musikk fra spotify. Hazel og jeg dro inn til byen for å gi blod, men jeg fikk ikke lov av Røde Kors her borte. Vi tok turen innom den lille matvarebutikken her og snakket med eieren om forskjellige oster, siden de bestiller inn masse utenlandske oster, og der i kjøledisken lå det jammen med en Jarlsberg. Etter nesten en halvtime med snakk om jarlsberg, gaudaost og norvegia tok jeg med meg en dansk ost, en tysk ost og en pakke svenske kaffebønner. Nå sitter jeg og nyter en kopp med svensk kaffe, for første gang uten noe melk i. Det er ikke siste gang jeg har kjøpt denne kaffien nei.

100b7780

weee, nå kom postmannen og jeg fikk en stooor pakke fra mamma og pappa. Jeg fikk Extra white, julekalender, Troika, håndballodd, hornsalt, melkehjerter, gipsfigur, julemenn og tegninger. For en flott dag!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

17, Ålesund

Sytten år gammel jente som bare prøver å leve livet og oppleve mest mulig. Dette skoleåret har jeg valgt å flytte fra masse herlige mennesker og leve livet den amerikanske vegen.

Kategorier

Arkiv

hits