no new york?

38665049429f84fe1596large


Det ser ikke ut som at det blir noen tur til New York på meg. Organisasjonen min har en tur til N. Y. og den er fra 26. desember til 1. januar, men Frederieke, utvekslingsstudenten som skal bo med oss, kommer 1. januar. Eneste mulighet jeg har igjen er en kombinasjonstur med Washington D.C, Philadelphia og New York, men den ene er om en og en halv uke og den andre en når jeg får besøk fra Norge. Jeg må snakke med rådgiveren på skolen, for jeg vet ikke hva jeg skal gjøre i det hele tatt. Kanskje det bare blir en tur til Hawaii med Vilde. Ikke at det er bare, men jeg er skikkelig gira på New York. Jeg føler at når jeg først er i USA må jeg til Los Angeles, D.C eller New York..

2 kommentarer

Stinekt-VINN HAIR EXTENSION

23.nov.2009 kl.02:14

Besøk gjerne bloggen min er du snill, å legg gjerne igjen en kommentar.. www.stinekt.blogg.no :D

Mamma

23.nov.2009 kl.23:31

Hallo, kanskje du kan reise. Hør med Hazel. Kanskje det er greit for dem slik at de blir kjent uten at du er der. Kanskje det blir letter for ho nye å bare forholde seg til en og en.

Alt ordner seg for snille jenter :-)

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

17, Ålesund

Sytten år gammel jente som bare prøver å leve livet og oppleve mest mulig. Dette skoleåret har jeg valgt å flytte fra masse herlige mennesker og leve livet den amerikanske vegen.

Kategorier

Arkiv

hits