ønskeliste

Det er rart hvordan du begynner å savna de små detaljene som ingen tenker på. Jeg savner melkesjokolade, norske bøker og Big-Bite. Jeg har skikkelig lyst å se Jenta som lekte med ilden og Luftslottet som sprengte. Jeg har skikkelig lyst å ta meg en fjelltur. Jeg har lyst å gå i fjøra og lukte lukta av tang og tare. Jeg har lyst å se juleforestillinga ungdomsskolen min holder hvert år. Jeg har lyst å se "Tre nøtter til Askepott på julaften", selv om at jeg egentlig aldri ser hele uannsett. Jeg har lyst å tvinge kjæresten min til å pynte juletreet hjemme hos den gale familien min. Julen i år kommer til å bli rar, så jeg har laget en ønskeliste veldig ulik en jeg ville ha hatt dersom jeg var hjemme. 

Jeg ønsker meg melkesjokolade. Jeg vil ha Walters Mandler. Det er ikke noe mer himmelsk enn den sjokoladen. Det innser jeg nå.

Juletreet blir ikke helt det samme uten den lange remsen med små, søte norskeflagg. Send meg en pakke med norskeflagg er du snill. Juletreet er ganske fullt, men jeg kan henge de på juletre nummer to vi har i kjelleren.

Norske bøker. Send meg norske bøker, som også finnes på engelsk. Da kan jeg lese norsk også kan jeg fortelle jentene om skikkelig gode bøker. The last song, av Nicholas Sparks er tydeligvis helt utrolig. Det er samme forfatter som skrev The notebook, og filmen til denne boka kommer ut ganske så fort nå. Kort sagt, dersom du virkelig vil gjøre en jente over i Kansas veldig glad, send norske bøker. Jeg gir gladelig ut adressa mi til de som spørr.
Fra mormor ønsker jeg meg hjemmestrikka ullsokker, for det tok ikke jeg med til Kansas. Det er det dummeste jeg noensinne har gjort. Det går ikke ann å gå til sengs i desember uten ullsokker på de frosne isbitene som kalles tær.
Og sist, men ikke minst ønsker jeg meg at alle sammen stemmer på Regine Stokke som årets blogger på denne siden, og at alle sammen blir medlem av denne facebookgruppen.
13275861252153675930n500
Foto: Regine Stokke

2 kommentarer

Lene Christin

11.des.2009 kl.10:53

Jeg kan sende Jo Nesbø-bøker, hvis du vil?:D Så kan du forville deg inn i Oslos gater igjen! Også kan jeg kanskje kjøpe Jenta Som Lekte Med Ilden til deg, for den fortjener alle å se! Så kan dere se den med engelsk tekst, også får amerikanerne også se den :D Hvis du vil da? :)

Kamilla

11.des.2009 kl.21:25

Lene Christin: Det e veldig dyrt å sende bøker, og e tror e kanskje får jenta som lekte med ilden og luftslottet som sprengte i julegave :) men e skal la de få vite det etter jul :) Men tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

17, Ålesund

Sytten år gammel jente som bare prøver å leve livet og oppleve mest mulig. Dette skoleåret har jeg valgt å flytte fra masse herlige mennesker og leve livet den amerikanske vegen.

Kategorier

Arkiv

hits