15.des.2009

Denne uka på skolen er forferdelig. Det er siste innspurt før juleferie på fredag og alle, absolutt alle lærerene gir oss store prosjekt og summeringsoppgaver til finals som vi har på torsdag og fredag. Vi har alt for mye lekser og jeg henger selvfølgelig etter. Skolen hadde konsert i dag, og det måtte jo vi dra og se. Jeg sier det bare, jeg har aldri kastet bort tiden min så mye. Det var forferdelig og jeg var nesten flau på jentene sine vegner.  Nå er klokka kvart over ti og jeg skal fortsette på kjemileksa mi, før jeg legger meg. Jeg har fortsatt engelsk, biologi og spansk igjen, men jeg har rett og slett ikke tid. Jeg savner norsk skole og tentamener. Finals er ikke det samme. Dette er nazi i forhånd...

Jeg kunne ønske jeg var i Finland med Ragnhild og latet som jeg tok bilde av henne. Haha. miss you girl!

8 kommentarer

Yvonne Nicole

16.des.2009 kl.03:32

sv: Så koselig :) Nei, det er jeg ikke!

mytaste

16.des.2009 kl.12:02

kan du legge mej til som venn, vennen? :) går ikkje and å legge til dej, fe bre opp sann htp 404 error opplegg :p

Kamilla

16.des.2009 kl.16:09

mytaste: det kan e gjøre vettu :) Gjor det no :)

mytaste

16.des.2009 kl.19:12

Great :) korleis de står til under nazi forholda da ? :)

Kamilla

17.des.2009 kl.03:51

mytaste: Forferdelig. Dagane e altfor lange, og etter skole e det to tima basketballtrening før e "endelig" får kommet me hjem og lest på finals. I morra har e fem finals, og burde lese om mitosis og celledeling istedenfor å nerde me på min egen blogg. Når e endelig får lagt me, så har e søren me begynt å drømme på engelsk. Skal ikkje være lett og være utvekslingsstudent nei. Har begynt å glemme norske ord, så i går fikk e to bøker + se og hør fra ho mamma og han pappa :D Korsen det går hjemme med rolige og deilige tentamenda da? :)

mytaste

19.des.2009 kl.23:46

Offdaa.. Dei prøva gjer en nerd utav dej :) joo, tentamenane va over forrige veke, rolig va et heilt passande ord ja! :p hehe.. nåken som he de, å i ditte tilfelle e ej faktisk nåken:) feels great!

Heh, vanskeli å komme på ka ord e på norsk liksom, sida du ikkje snakka de so masse? He du flytande kansas dialekt noda? :)

Meen kaa? drive du drive forretning me ne mor bak ryggen min? kaaa du he kjøpt for ne??? :P

<3

Ane Vilnes

20.des.2009 kl.01:06

god jul til deg også!!! :)

Kamilla

23.des.2009 kl.22:49

mytaste: Av og til står det heilt stille og e huska ingen ord. Ka da? Sa e nokke feil no da ? haha

Forretninge me ho mor ja :) Men måtte bestille det og greier, så det blei jo rota opp. Fortalte ho de det altså? E springe å sjekka postkassa hver dag og har vært på postkontoret tre ganga allerede, men den har ikkje kommet enda. E fortelle ikkje ka e har kjøpt :) selvfølgelig.

<3

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

17, Ålesund

Sytten år gammel jente som bare prøver å leve livet og oppleve mest mulig. Dette skoleåret har jeg valgt å flytte fra masse herlige mennesker og leve livet den amerikanske vegen.

Kategorier

Arkiv

hits