10.jan.2010

I gå dro Freddi, Wendy og jeg på et brytestevne i Ellworth og vi var ganske så skeptiske. Guttene var jo nede på bakken og med armene sine rundt den andre gutten, og de tenkte ikke noe særlig over hvor de puttet de hendene for å si det sånn. Vi hadde noen flaue øyeblikk, men det gikk greit. Etter det overnatta vi hos Wendys og så "17 again". I Love Zack Efron. 

Jakting er en stor ting her i Kansas og jaktsesongen var over i dag. Wendy jakter også, så i går når vi kom tilbake til Wendys hus etter å ha henta alle tinga våres, så skulle vi sette pick-upen i låven eller noe, så hørte vi Freddi fra baksetet; "what is that??" Joda, hun så Wendys to hjorter henge fra hodet med kjetting i låven. Hun freaka ut og ville ut av pick-upen med engang! "Open the pick-up. I can't get the door open! Help me!" Jeg og Wendy har aldri ledd så mye før! Når vi kom oss ut av pick-upen etter å ha parkert og alt, så var Freddi allerede med huset og sto og venta med døra. 

I dag va vi først på søndagsskole også i kirka. Når vi kom hjem måtte vi skifte fort også ut å flytte nesten 100 kyr fra Kendall sitt hus og ca 3 km ned i gata her. Jeg var på firhjuling og suste nedover gata og hadde full kontroll, trodde jeg. Så sprang en av kyrne ut i åkeren og da var det gjort. Før vi visste ordet av det hadde vi 100 kyr i full sprang den andre vegen enn hva vi ville at de skulle gå. Etter masse styr fikk vi de endelig dit de skulle og vi kunne dra hjem. Når vi kom hjem stoppet Freddi plutselig opp og bare stirra inn i låven. "Oh, no. Not again." Kendall var nemmelig på jakt i dag, og i låven hang det enda en hjort fra halsen. Haha. Stakkars jenta er fra Berlin og ikke vant til kyr, hjort og dyr egentlig. Hun sprang foresten vekk når Hazel og jeg begynte å klippe opp en død mus vi fant i dag. Vi ville se om den hadde babier i seg, og det likte ikke hun det. Vi fortalte alt om at musa hadde gift i seg og var grønn og alt. "Please Kami, I don't want to hear these things!" Haha. I love you, Freddi. Jeg tror hun syns vi er gale eller noe, for hun har vært på rommet sitt i hele dag og sagt at hun har vondt i hodet. I don't know. Jeg har det hvertfall gøy her i Kææænsæs. 

 


 

Også vil jeg foresten tilbake til NY, så en gang denne uken, innimellom alle leksene og basketballtreninger og kamper, skal jeg laste opp bilder fra NY. En gang.

 

OG, i dag er det to år og seks måneder siden jeg fikk denne gutten. Og han kommer hit 26 mars med verdens beste familie. Han er foresten verdens beste kjæreste også. Bare så dere vet det!

 

 

2 kommentarer

Eline

12.jan.2010 kl.08:31

Å så morsomt, skal selv til USA neste år. har fulgt med på bloggen din i noen mnd nå!

Kamilla

13.jan.2010 kl.04:06

Eline: Det er absolutt en opplevelse jeg unner alle! Og så koselig at du har gjort det!

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

17, Ålesund

Sytten år gammel jente som bare prøver å leve livet og oppleve mest mulig. Dette skoleåret har jeg valgt å flytte fra masse herlige mennesker og leve livet den amerikanske vegen.

Kategorier

Arkiv

hits