24.jan.2010

I dag var vi i Hutchinson på the Cosmosphere som er det største museumet i verdens med romskip og deler som faktisk har vært der ute i verdensrommet på ekte. På bildene kan dere se en liten satelitt og en stein fra månen. Bailey menta at dersom jeg stjal steinen og sto på den, kunne jeg si at jeg hadde stått på månen. I love her! Ellers så går ikke det akkurat så veldig mye bedre, men det er hvertfall annerledes enn de to siste ukene. Nå er alt sammen snudd. Jeg håper bare at ting forandrer seg ganske fort, for jeg orker ikke å gå rundt å ha det slik som det er her i huset nå, dessverre... 

 

 

 

Men i dag er verdens beste Thuy atten år og jeg er ikke der for å feire med henne. Jeg er glad i deg, Thuy! Gratulerer så mye med dagen.

5 kommentarer

Marlene

25.jan.2010 kl.04:29

Kjempe fin blogg, stå på!:)

Silje

26.jan.2010 kl.18:31

Off, går det ikke bra med familien? Det virka jo som det gikk supert. Håper det ordner seg i alle fall, og det er vell ikke så lenge til du skal hjem til Norge igjen! :)

Kamilla

27.jan.2010 kl.14:48

Silje: Det går litt bedre nå, men det er ikke det samme etter at vi fikk enda en utvekslingsstudent nei. Og det er ikke slik som jeg trodde det skulle bli.

Natalie

02.feb.2010 kl.19:07

e det gøyt eller kjedelig å ha ho frederikke der ?

Kamilla

03.feb.2010 kl.18:50

Natalie: Det e ikkje akkurat kjedelig å ha ho der, det e egentlig ganske ok. :)

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

17, Ålesund

Sytten år gammel jente som bare prøver å leve livet og oppleve mest mulig. Dette skoleåret har jeg valgt å flytte fra masse herlige mennesker og leve livet den amerikanske vegen.

Kategorier

Arkiv

hits