25.jan.2010

På veg til skolen i dag sluttet ipoden min å virke. I hele 25 minutter måtte jeg sitte å høre på skrikete småunger og en liten gutt bak meg synge "goodbye my lover, goodbye my friend". Det var tilslutt akkurat "goodbye" jeg ville si til han, men jeg holdt munnen lukket. I den siste timen på skolen hadde vi 20 minutt fri, siden vi var ferdig med alle oppgavene og ikke har lov å dra fra skolen for 15.30. Jeg vet at historielæreren min har en ipodledning i den øverste skuffen på skrivebordet, så jeg lånte ledningen hans, og siden min mac var av, brukte jeg hans. 
"What, are you trying to steal my music, you socialist?" 
"Ehh, No, I was actuall not thinking about it, but if you want me to."
"Go ahead."
Jeg visste ikke at man kunne ta musikk fra flere datamaskiner og flere itunesbibliotek... Anyway, historielæreren min har en stor ekstern harddisk der han har tusenvis av sanger. Ipoden min er nå fyllt med smooth country, som er fantastisk, åttitallsmusikk, som minner meg og gode mamma og pappa, også disneymusikk. Fra nå av kommer jeg til å lure på om han hører på musikk fra Løvenes Konge, hver gang jeg ser han komme gående over parkeringsplassen til skolen.  

thumbs up for speilvendte bilder!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

17, Ålesund

Sytten år gammel jente som bare prøver å leve livet og oppleve mest mulig. Dette skoleåret har jeg valgt å flytte fra masse herlige mennesker og leve livet den amerikanske vegen.

Kategorier

Arkiv

hits