29.jan.2010

Skolen er to timer forsinket og derfor trenger ikke jeg å dra før klokka halv ti fra huset og begynner på skolen klokka ti på halv elleve. Jeg klager ikke i det hele tatt. Vertsmor og jeg brukte morgenen på å lage ekte amerikanske pannekaker med sirup og sjokoladesaus. Også masse vitaminer og alle slike ting som hun propper i meg, jeg snufser litt nemmelig og hun er nemmelig livredd for å bli syk. Freddi er syk også, eller, jeg tror at hun bare forsov seg og ikke kan gå på skolen uten sminke. Jeg banket på døren hennes ti minutt før bussen vanligvis kommer og spurte om hun skulle på skolen, først fikk hun panikk og så var hun syk. Jeg skjønner henne godt! Nå skal jeg pugge på en vocab-test vi har i Biologi og Kjemi og en prøve i Amerikansk Historie om 20tallet. ÅÅÅ,  som jeg skal kose meg!

Også har jeg sluttet å bruke sminke på skolen. Alle lurer på hva som er galt med meg og om jeg føler meg bra... Jeg ser tydeligvis helt forferdelig ut. 

Meg akkurat, NÅ! Spennende gitt. 

2 kommentarer

mytaste

29.jan.2010 kl.17:00

Du ser kjempe søt ut! :)

Kamilla

29.jan.2010 kl.17:05

mytaste: ååh, thank you honey!

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

17, Ålesund

Sytten år gammel jente som bare prøver å leve livet og oppleve mest mulig. Dette skoleåret har jeg valgt å flytte fra masse herlige mennesker og leve livet den amerikanske vegen.

Kategorier

Arkiv

hits