04.feb.2010

Februar og Mars skal bli bedre enn Januar, uannsett. Kanskje ikke de første dagene i Januar, siden jeg var i NYC, men resten av dagene skal bli slått langt ned i støvlene av Februar og Mars. Jeg har masse ting å se fremover til og dette er bare en liten smakebit av de.

  • Det snør ute, noe som betyr at det skal nok bli mer sledding ute på jordene.
  • Basketball er over om to uker og en dag! Eller, vi har siste kamp da, men fortsatt flere treninger.
  • Vi har homecoming week og winterformal!
  • Vi har en langhelg og ingen skole mandag 15. februar.
  • I begynnelsen av Mars drar jeg drar til California! Det er sommer i California. Vi skal på stranda! Jeg savner virkelig å se sjøen. 
  • Spring Break!
  • Kyrne våres skal få kalver, og vi må mest sannsynlig mate noen av de med flaske opp til tre ganger og dagen. Jeg skal bli mamma til en nusselig kalv!
  • Wendy sier at når de får guttekalver så kastrerer de dem, slik at de ikke blir okser også steker de guttedelene og spise de. Smaker visst som kyling. Jeg er ikke helt sikker på det, men jeg skal nok smake noen!
  • Familien min kommer i slutten av mars! Whoohoo!

I går fikk jeg foresten avreisedatoen min i posten, og jeg begynte å gråte med engang! Akkurat nå står jeg på avreisedato i bølge to, som er 1-3 juni! Way to early! Jeg har lyst å være her borte å nyte sommeren litt. Jeg har lyst å dra opp til innsjøen og stå på vannski og ri hestene over jordene og bli brun samtidelig! Jeg har lyst å ta lappen her borte og spare ca. 20 tusen kr. Jeg tror jeg skal skifte til bølge fem, som er 22-24 juni. Da er jeg hjemme til St. Hans og båltenning på øya mi. Jeg skal hvertfall ikke dra hjem tre dager etter at skolen er over. Dersom jeg drar hjem på den turen er jeg hjemme om akkurat fire måneder. No way, José! Jeg er ikke klar til å si hadet til alle sammen her borte! 

Anyway, her må vi avslutte, for jeg skal på pizzaparty her på skolen. Jeg var nemmelig nomminert til "student of the month" forrige måned. Namnam. 

3 kommentarer

Christina Jessica

04.feb.2010 kl.22:08

Høres ut som du har en veldig bra tid i vente! :)

mytaste

05.feb.2010 kl.10:49

Skal du ete oksekuk, Kamilla? Sounds ehm.... delightful .. heh :P

Ka student of the month vil sei da? Flink i skulearbeid eller e de meir sosialt? :)

Kamilla

05.feb.2010 kl.17:03

mytaste: nei, ballane ! Hehe.

Sosialt ;) Blei nomminert for godt teamwork.

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

17, Ålesund

Sytten år gammel jente som bare prøver å leve livet og oppleve mest mulig. Dette skoleåret har jeg valgt å flytte fra masse herlige mennesker og leve livet den amerikanske vegen.

Kategorier

Arkiv

hits