08.feb.2010

Bestemte meg for å være hjemme fra skolen i dag siden jeg høres ut som en mann og puster som en dødende gris. Når Freddi og Hazel begynte å lage steinalderbrød på kjøkkenet her rømte jeg. Jeg pakket meg inn i tre lag tykke klær og dro med meg kameraet ut i solnedgangen. Det føltes kjempedeilig ut og jeg skulle ønske jeg rømte huset tidligere så bildene ble litt bedre, men vi får ta det på Onsdag. Ellers så har ikke jeg noe annet nytt å dele enn at vi så på Super Bowl i går. Vi var 16 personer hjemme hos Bre. Vi hadde en fireseters sofa og tre stoler. Det er bra vi er glad i hverandre. 

 

 

 

I morgen har jeg basketballkamp igjen, som alle tirsdager og fredager, og jeg skal nok ikke spille. Kommer til å falle om ute på bana av mangel på oksygen eller noe. Stille opp og heie med mannestemma mi skal jeg nok! 

Også bestilte vi flybiletter til LAX i dag. Helt ok, liksom. Og jeg har endelig fått bankkort igjen og strikkesokker fra mormor! Jeg har verdens beste familie!

 

Oppsummering av dagen er ganske enkel.


Også sett Heldiggrisen Babe da! Nummer 2 søteste grisen i heile verden, nummer 1 er min Karoline. He he. jeg hadde en gris som kjeledyr noen år tilbake. 

 

Én kommentar

Lene Christin

11.feb.2010 kl.23:26

e huska kjælegriseeeen :D Den va kjempesøøøt^^ god bedring forresten <3

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

17, Ålesund

Sytten år gammel jente som bare prøver å leve livet og oppleve mest mulig. Dette skoleåret har jeg valgt å flytte fra masse herlige mennesker og leve livet den amerikanske vegen.

Kategorier

Arkiv

hits