09.feb.2010

God Morgen Norge! Sov kanskje to timer tilsammen i natt innimellom all hostingen og harkingen. Til slutt måtte jeg bare stå opp fordi magen hylte av sult. Jeg hadde skjært opp mango, ananas og appelsin og puttet i en plastboks i kjøleskapet som jeg skulle ha til frokost. Jeg begynte frokosten klokken ni og klokken er nå elleve. Jeg gir opp. Jeg har ikke engang drukket opp kaffien jeg laget. Jeg skal snart pakke meg inn i tusen lag med klær og gå å skjekke på hestene og om vi har noen nyfødte kalver her ute på gården. Først; klærne jeg vasket er ferdig og varme. Gjett om at jeg skal ta på meg den gode nytørketrommelede joggebuksa da. 

 
Vaskemaskina og tørketrommelen er foresten bare så amerikansk. 

 

5 kommentarer

AudM

09.feb.2010 kl.18:32

ja, jeg herma;)

Eline

09.feb.2010 kl.18:33

Er så gøy å lese bloggen din!

Jeg skal til USA neste år selv, gleder meg masse. Venninnen min fikk en telefon på skolen i dag - Hun kom til Idaho! haha, utrolig tidlig å få vite det allerede, men gøy forde. Håper at jeg slipper å vente så lenge også.

Hvor mange går det egentlig på skolen din?

Kamilla

09.feb.2010 kl.19:32

Eline:Så kjekt å lese. Jeg fikk ikke familie før 2 september, men jeg er kjempeglad for at jeg kom hit til denne byen.

Vi er 84 personer på High Schoolen min, der fire av oss er utvekslingsstudenter, men Junior High er på skolen vår også, så vi er 200 elever tilsammen :)

Eline

15.feb.2010 kl.23:49

Åja! Når var det du reiste du ganske sent til USA da?

Venninnen min som skal til Idaho fikk vite at skolen hennes har 72 elever og det inkludere både high school og junior high. Hehe sikkert litt koserlig med liten skole i og med at vi går på en skole nå med 1600 elever. :)

Kamilla

16.feb.2010 kl.05:35

Eline:Jeg reiste til USA 9 september.

Jeg elsker aa gaa paa en liten skole og er kjempeglad for aa bo her jeg bor. Jeg elsker det!

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

17, Ålesund

Sytten år gammel jente som bare prøver å leve livet og oppleve mest mulig. Dette skoleåret har jeg valgt å flytte fra masse herlige mennesker og leve livet den amerikanske vegen.

Kategorier

Arkiv

hits