12.feb.2010

Ok. Nå har engelsklæreren våres blitt gal. Hun er vekke i dag og la igjen en oppgave om å lese en internettside om zombier også svare på masse spørsmål. Dette er sykt. Vikaren våres er en av de skikkelig kristene her i byen og nektet å i det hele tatt lese internettsiden. Dette er bare skummelt. Vi er på High School. Hvorfor skal vi sitte å bruke 50 minutter på å lese om noe som ikke engang finnes? Det værste er at folk har brukt masse, masse tid på å studere og forske på zombier fra Haiti. Bare fem minutter igjen nå, også skal jeg pakke sammen sakene mine og løpe herifra. Jeg angrer veldig på at jeg ikke byttet bort denne klassen. 
Dette er internettsiden vi må lese foresten. http://science.howstuffworks.com/zombie.htm Klarer ikke å lage link med mac. Les og le. 

4 kommentarer

Fin header!

Har du lyst på noen mote og skjønnhets tips? Besøk bloggen vår:

www.tipz4u.blogg.no

Lene Christin

12.feb.2010 kl.20:42

Hehe, har utveksling med Frankrike!:D Vi skal dit 25. april, og e gleda me nokke sykt :D

Lene Christin

12.feb.2010 kl.20:44

sv: Ja, tar den ut igjen om tre år, og tar eventuelt inn en ny en. Skal uansett ikkje få unge før e e 20, så ditta e like greit!

Ekkje så veldi skummelt, bare å se vekk ifra nåla liksom x)

Kamilla K

12.feb.2010 kl.22:49

Hahaha hørtes ut som både den egentlige læreren og vikaren var ganske spesielle.

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

17, Ålesund

Sytten år gammel jente som bare prøver å leve livet og oppleve mest mulig. Dette skoleåret har jeg valgt å flytte fra masse herlige mennesker og leve livet den amerikanske vegen.

Kategorier

Arkiv

hits