14.feb.2010

I dag er jo valentinsdag og siden jeg er på andre siden av jorda enn min kjære så har ikke jeg gjort noe spessielt i det hele tatt. Jeg kom tilfeldigvis over en internettside med sitat fra barn om kjærlighet. Jeg elsker sitat fra barn og her er noen som er skikkelig søte og rett og slett beskriver hva ekte kjærlighet er. 

"Da min bestemor fikk gikt, kunne hun ikke bøye seg og male tåneglene sine lenger. Så bestefaren min gjor det for henne hele tiden, selv når han fikk leddgikt også. Det er kjærlighet."
Rebecca - 8 år 


"Når noen er glad i deg, måten de sier navnet ditt er annerledes. Du vet at navnet ditt er trygt i deres munn." 
Billy - 4 år 

"Kjærlighet er det som gjør at du smiler når du er trett. "
Terri - 4 år 

"Kjærlighet er når mamma lager kaffe til faren min og hun tar en slurk før du gir det til ham, for å forsikre seg om at smaken er OK." 
Danny - 7 år 

 

 

Elsker deg gutten min. Gleder meg til å se deg og 40 dager. Jeg skal stå klar på flyplassen med tårer i øynene og et smil om munnen. Jeg gleder meg til å holde henner og smile som en sjenert tolvåring. Jeg gleder meg til å sitte på ryggen din ned trappene. Jeg gleder meg til å hyle av latter når du kiler meg. Jeg gleder meg til å rufse til håret ditt før du lager det til. Jeg gleder meg til å kjenne armene dine holde rundt meg. Jeg gleder meg til å smile og le med deg igjen. Jeg gleder meg til å sitte i armkroken din i kinosalen og se en romantisk film. Jeg gleder meg til å ikke få vondt inne i meg når jeg ser et annet kjærestepar. Jeg gleder meg til å bare holde enda hardere om hånden din når jeg ser et annet kjærestepar. Jeg gleder meg til å se deg om 40 dager. 

Én kommentar

15.feb.2010 kl.06:16

Ååhh. Der fikk e en sann glad følelse. En skikkelig glad følelse, blei varm å god kan du tenke de, på vei opp på jobb åsså stakk e innom en tur, så skrive du sanne ting. SYYKT. <3

E Å GLEDA ME !! går ikke ann å beskrive en gang. Vi har ned tellinga no da :) går fort

Elska de vennen min <3

Kristoffer <3

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

17, Ålesund

Sytten år gammel jente som bare prøver å leve livet og oppleve mest mulig. Dette skoleåret har jeg valgt å flytte fra masse herlige mennesker og leve livet den amerikanske vegen.

Kategorier

Arkiv

hits