18.feb.2010

Jeg har aldri helt forstått meg på pappa som hver vinter bruker time etter time på å se på Ole Einar Bjørndalen og Marit Bjørgen gå på ski med  frossent slev hengende fra munnvikene deres og litt i barten på Ole Einar, men nå som jeg er her i USA og Norge har tredj mest medaljer i hele OL hittil så storkoser jeg meg. Folk her borte har faktisk hørt om pittelille Norge og vet at vi er gode i vinter OL. Jeg har igoogle som hjemmeside på mac'en min og der har jeg en gadget som heter Olympic Games in Vancouver og der vettu kan jeg skjekke hele tiden hvor mange medaljer Norge har, hvem som har de og hva som foregår i OL akkurat nå. Vet du hva det værste er? Jeg storkoser meg med det! Nå sitter jeg og vertsmor og ser på ladies halfpipe. Det er bare synd at de ikke viser Norge her visst de ikke konkurerer mot Amerika, så jeg har ikke sett Norge enda, men jeg følger ivrig med! Også dere, har dere sett de forferdelige buksene til curlinglandslaget vårt? Det gjør meg flau over å være norsk det. Bare se her... 

 

 

foto: http://www.usatoday.com/sports/olympics/vancouver/

Ellers så hadde jeg den siste basketballtreningen som faktisk betydde noe i dag. I morgen har jeg den siste kampen min og jeg gleder meg utrolig mye til å bli ferdig. Jeg er veldig glad for at jeg meldte meg på basketball og det var en fantastisk opplevelse, men jeg ville ikke ha gjort det igjen om jeg fikk muligheten. På treningen i dag var jeg så sint på treneren min at jeg nesten begynte å gråte. Jeg var pissed. Hadde treningen vært noen få minutter lenger hadde jeg gått ut derifra tror jeg. Jeg har ikke vært så sint siden jeg kom ned hit. Neste uke har vi regionals der bare varsity spiller også uken etter har jeg to dager med basketball også drar jeg til California. Nå kan du være missunelig på meg nå ja. Jeg lever nemmelig drømmelivet her borte i USA.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

17, Ålesund

Sytten år gammel jente som bare prøver å leve livet og oppleve mest mulig. Dette skoleåret har jeg valgt å flytte fra masse herlige mennesker og leve livet den amerikanske vegen.

Kategorier

Arkiv

hits