21.feb.2010

 

 

I går arrangerte StuCo winterformal på skolen. Vi gjorde oss klare hjemme hos Wendys søster også kjørte vi i 30 kilometer i timer hele den lange vegen hjem til meg. Jeg bor 20 kilometer fra Wendy, så det tok oss ganske lang tid. Det var biler i grøfta overalt og et tykkt lag med is på vegen. Vi var livredde. Vi kom oss endelig frem til skolen og hadde det kjempekjekt. Siden Wendy og jeg ikke hadde noen date så danset jeg  med henne på roligdansene. Man får ikke mer morro en man lager selv, right? 

Nå sitter jeg her i morgenkåpen min, falske negler, gårsdagens sminke og har fortsatt krøller i håret. Freddi sto nettopp opp og Hazel er på veg ut døren. Kirka var stengt på grunn av snø i dag, så jeg fikk sove lenge. Senere skal vi enten til Hutch å se en basketballkamp eller lage en snømann i hagen. Har jeg nevnt at jeg nyter livet nå?

5 kommentarer

Lien på Hawaii

21.feb.2010 kl.19:07

sv: Høres ut som du nyter livet der borte også, Kamilla! Kunne gjort mye for et par dager med snø nå, hehe:)

mytaste

21.feb.2010 kl.19:21

Så fin du va vennen!<3 Kjolen va kjempe fin å du kledde den kjempegodt!:) Bra du nyte livet:) Satsa snøven forsvinne her også.. Dritt, vil ha sommer noo :)

Kamilla

21.feb.2010 kl.22:29

mytaste:Thank you honey! E greit med litt snø her, for e drar jo til California om 9 daga. Awesome.

mly

22.feb.2010 kl.15:01

Det hørtes bare kjempeartig ut!

mytaste

25.feb.2010 kl.22:20

I'm miss jealous for that one.. Heldiggrisen :)

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

17, Ålesund

Sytten år gammel jente som bare prøver å leve livet og oppleve mest mulig. Dette skoleåret har jeg valgt å flytte fra masse herlige mennesker og leve livet den amerikanske vegen.

Kategorier

Arkiv

hits