24.feb.2010

 

Menn som hater kvinner kommer ut på kino her i Amerika den 19 mars og jeg gleder meg kjemoemasse. Jeg har fortalt Wendy og Freddi hvor bra filmen er, men jeg tror at den blir skuffende dubbet til engelsk. Dessverre. Anyway. Hvorfor har de kalt filmen The Girl With The Dragon Tattoo? Hva skjedde med Men who hates women? Det er masse gode filmer som kommer ut her borte nå, så Wendy og jeg skal nok bruke hver eneste helg her borte på kino. 

I natt overnattet jeg hos Wendy og de har en kalv uten mamma nå, så vi matte mate henne med flaske og siden hun ikke har en mamma som varmer henne måtte vi ta henne med inn i garasjen. Jeg var nesten helt forelsket helt til hun hadde et lite uhell og fikk bæsj utover hele garasjen, men det var gøy å mate med flaske da. Stakkars lille kua trodde nesten at vi var mamma og slikka oss i trynet og alt. Herlig!

7 dager til jeg drar til California og 30 dager igjen til verdens beste gjeng kommer å besøker meg helt fra Norge. Jeg har mange nedtellinger fortiden.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

17, Ålesund

Sytten år gammel jente som bare prøver å leve livet og oppleve mest mulig. Dette skoleåret har jeg valgt å flytte fra masse herlige mennesker og leve livet den amerikanske vegen.

Kategorier

Arkiv

hits