28.feb.2010

Er delvis stolt og delvis skuffet over OL. Norge gjor en god jobb, men klarte å la Canada suse forbi oss de få siste dagene. Ja, jeg mener oss. Anyway, OL er over og i morgen kommer mange på skolen til å "le" litt av at Canada gikk forbi Norge på medaljerankeringen. Det har vært litt gøy at Amerika, Tyskland og Norge har konkurert i toppen da, siden det er de tre nasjonene vi har her i huset akkurat nå. Freddi later som om at hun ikke bryr seg hver gang jeg er latterlig glad for at Norge fikk en medalje eller at en amerikaner datt nedi løypa. Jeg har kost meg masse med OL i år, og det er noe annet når du er i utenlandet, gitt. Man er nok ikke mer patriot enn når man er en annen plass en gode, gamle Norge.

Jeg er egentlig mest stolt over at lille Norge kan gjøre det så bra og ha så store lang under seg på medaljerangeringen! Heia Norge!

 

 

Også har jo jeg skrevet innlegg etter innlegg om kyrne vi har her ute i hagen. I går fikk vi endelig en pitteliten kalv her ute, og i dag fikk to tre til, men en døde. Jeg har "chore" klærne mine klar og har slått ny rekord i å bli klar. Jeg elsker livet på gården! "Søsteren" min derimot kunne ikke brydd seg mindre og er bare teit. Hihi.

Én kommentar

alise

01.mar.2010 kl.16:50

Synes Norge har gjort en kjempe jobb i OL, jeg!:-) Vi er tross alt en veldig liten nasjon i forhold til mange av de andre landene, og de fleste land har jo dobbelt så mange konkurrenter som oss. Så med 23 medaljer totalt har vi ingenting å klage over :D

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

17, Ålesund

Sytten år gammel jente som bare prøver å leve livet og oppleve mest mulig. Dette skoleåret har jeg valgt å flytte fra masse herlige mennesker og leve livet den amerikanske vegen.

Kategorier

Arkiv

hits