01.mar.2010

Siden jeg har vært syk de siste ukene så har jeg masse å ta igjen på skolen. Og siden fredag er siste dag i tredje kvarter av skoleåret her borte har nesten alle lærene bestemte seg for å ha en prøve på fredag. Jeg drar jo til Wichita på Onsdag og California på torsdag, så jeg må ta alle de prøvene på onsdag eller i morgen. I lekse til de to dagene har jeg nå 20 oppgaver og en bakterietest i biologi, jeg må fullføre en historie test og ta en annen test i amerikansk historie, tre gloseprøver og en kapittelprøve i kjemi, en mattetententamen, skrive to rapporter i gym og en i spansk. Og for å toppe det hele ga spansklæreren min meg gjennsitting på onsdag. Jeg har hatt en forferdelig dag, og når jeg kom hjem og skulle til å slappe av så jeg tilfeldigvis ut vinduet og nedi gata ser jeg 90 kyr ute i vegen. Da var det ingenting annet å gjøre enn å slippe alt vi hadde og løpe ut i pickupen og jage de inn igjen. Verden er rett og slett bare i mot meg i dag. Hahaha. Nå må jeg legge vekk facebook, twitter, vg, bloglovin og alt annet tull jeg driver med og gjøre lekser. Gi meg motivasjon. Nevte jeg at jeg ikke engang har begynt å pakke og at jeg må rydde rommet og senga mi før jeg kan legge meg? Det er nemmelig ikke plass til meg i senga mi nå. F. my life. 


Welcome to my life... Jeg er et følsomt vrak fortiden og tror jeg kan begynne å gråte når som helst. Jeg trenger mammaen og pappaen min. Bare 25 dager igjen nå. BØR gå fort sier jeg bare!! Jeg tror karma har kommet og tatt meg siden jeg skrev gang etter gang over hvor bra jeg hadde det. Og en siste ting, nei to. Jeg har tette porer på nesen og Hazel synes det er kjempemorsomt og kommer helt opp i fjeset på meg og spørr hva jeg har på nesen. Jeg har ikke tid til å skrubbe den engang... Og F tror jeg hater henne. OMG.

4 kommentarer

Line

02.mar.2010 kl.09:51

off, hørtes ut som ei travel uke,

du får trøste deg med at du har fått litt av en opplevelse ved å dra til USA et år.

Missunelig på den opplevelsen! :)

Mamma

02.mar.2010 kl.17:59

Her må du nok bare starte øverst på listen og jobbe deg nedover. Neste uke er alt glemt :-)

Stå på du klarer det.

Snart er vi der alle sammen.

Klem mamma

Kamilla

03.mar.2010 kl.23:58

Mamma: E ferdig med 5 prøva no og fikk utsatt resten. E har tatt igjen på lekse og alt sammen no, så no trenge e bare å pakke ferdig, også fyke e av gårde. :) weee.

Kamilla

03.mar.2010 kl.23:59

Line: ganske travel ja.

Jeg har en utrolig opplevelse her i USA og dersom du har muligheten bør du ta den! Du kommer ikke til å angre!

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

17, Ålesund

Sytten år gammel jente som bare prøver å leve livet og oppleve mest mulig. Dette skoleåret har jeg valgt å flytte fra masse herlige mennesker og leve livet den amerikanske vegen.

Kategorier

Arkiv

hits