19.mar.2010

Områderepresentanten våres ringte her i morges for å snakke med oss. F hadde tydeligvis ringt henne i går når vi ikke var hjemme og nå skulle hun snakke med alle sammen. Jeg klarte å vri meg unna og gjømte meg litt forskjellige plasser. Når jeg hørte at de la på, ba jeg nærmest en stille bønn og takket Gud for at jeg ikke trengte å snakke me henne. Jeg tok feil. Hun vil tydeligvis møte oss. Ikke bare møte oss, men møte oss i dag. Hun bor i Wichita som er en og en halv time unna, så jeg får vel bare komme meg opp av senga og hoppe i dusjen. 

Før jeg skal møte henne skal jeg på frisøren og fikse alt for mye. Jeg ser ut som et troll i speilet for tiden, så jeg skal fikse øyenbrynene mine, stripe etterveksten og klippe håret mitt. Har ikke lyst å gjøre sistnevnte men, jeg trenger mer "layers" i håret. Hva kaller du det på norsk igjen? Haha. Nåde være frisøren dersom jeg kommer hjem med kortere hår. Vil ikke klippe noe som helst på lengden. 


Var foresten ute og sjekka kyr i morges og fikk se dette. Wee. 

5 kommentarer

Natalie <3

19.mar.2010 kl.19:43

kem va den persjonen som ringte . å korffor ville ho prate me dokke ? e de ei ku som føda på bilde dit ?
Du må legge ut, før og etter bilde av håret ditt:)

Kamilla

20.mar.2010 kl.04:08

Natalie:Det va områderepresentanten min som har ansvaret for oss her nede. Ho ville snakke me oss fordi ho Freddi ringte ho i går og sa at vi trengte å snakke. Det e nok ei ku som føda du ser ja! Hehehehe.

Lene Christin

20.mar.2010 kl.13:02

Sv: Haha, skjønner jeg!x) Glad jeg ikke har det altså :)

Lykke til :)

Mamma

20.mar.2010 kl.21:27

ok <3

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

17, Ålesund

Sytten år gammel jente som bare prøver å leve livet og oppleve mest mulig. Dette skoleåret har jeg valgt å flytte fra masse herlige mennesker og leve livet den amerikanske vegen.

Kategorier

Arkiv

hits